Automall – cafenea în stil loft

Stilul Loft, precum am menâționat noi anterior, este unul din preferatele noastre. De aceea colaborarea la crearea mobilierului pentru Automall a fost pentru noi una plăcută. Noi împreună cu managerii responsabili, am creat design-ul pentru cafenea. Au fost confecționate mese și scaune din metal acoperite cu lemn masiv. Metalul a fost acoperit cu vopsea protecție anticorozivă, iar lemnul cu Lac Poliuretanic pentru a asigura rezistenței la îngălbenire și duritate. Astfel, a fost posibil de prelungit maximal timpul de utilizarea mobilierului.
La realizarea acestui proiect, am creat și accesorii decorative potrivite stilului, cum ar fi un semafor și stâlpi de iluminare, elemente ce se asociază cu strada. Culorile închise și aspectul de lemn nobil creează o atmosferă particulară și exclusivistă pentru oaspeții și clienții localului.
Echipa IugorMetal, este mereu deschisă spre colaborarea cu proprietarii de localuri întru realizarea creativă a designului interior. Inclusiv pentru astfel de proiecte, confecționăm produse ca accesorii de iluminat, polițe, mese pentru bar, sisteme de depozitare și alte accesorii individuale, la cerințele clientului.
Încă câteva poze, AutoMall:

Alte Proiecte

Suport metalic cu sistem automat de alimentare cu apa

Sarcina de bază pe care am avut-o ca scop a fost interesantă atât din punct de vedere tehnic cât și […]

Le Roi

O lucrare complexă pe care am avut ocazia să o realizăm este  camera de odihnă a Centrului Internaţional de Afaceri „Le […]

Automall – cafenea în stil loft

Stilul Loft, precum am menâționat noi anterior, este unul din preferatele noastre. De aceea colaborarea la crearea mobilierului pentru Automall […]

Clienți și Parteneri

Coș

Comandă