Suport metalic cu sistem automat de alimentare cu apa

Sarcina de bază pe care am avut-o ca scop a fost interesantă atât din punct de vedere tehnic cât și arhitectural (design).

Stăpânii hotelului, și-au dorit să păstreze stilul laconic, stric pe care îl urmează în întreg anturajul interior al hotelului.

De aceea am folosit în lucrarea noastră tehnica de realizare loft design, îmbinând elementele de metal negru cu lemnul am creat o carcasă trainică și voluminoasă. Pe lângă partea estetică, muncitorii echipei noastre au creat și planificarea sistemului de irigare spre plantele ce urmau să fie plasate pe suport.

 

A fost o experiență interesantă pentru noi, mai ales că este modelul de lucrări care le realizăm cu și ma mare entuziasm, deoarece ne dorim foarte mult să dezvoltăm în locuitorii orașului simțul estetic rafinat.

Alte Proiecte

Suport metalic cu sistem automat de alimentare cu apa

Sarcina de bază pe care am avut-o ca scop a fost interesantă atât din punct de vedere tehnic cât și […]

Le Roi

O lucrare complexă pe care am avut ocazia să o realizăm este  camera de odihnă a Centrului Internaţional de Afaceri „Le […]

Automall – cafenea în stil loft

Stilul Loft, precum am menâționat noi anterior, este unul din preferatele noastre. De aceea colaborarea la crearea mobilierului pentru Automall […]

Clienți și Parteneri

Coș

Comandă