Te salută IUGORMETAL.
Noi suntem prezenți pe piața producătoare de confecții din metal de mai bine de 20 de ani. Și suntem aici pentru ca să te ajutăm!

Experiența pe care am acumulat-o în cei peste 20 de ani de activitate, ne-a ajutat să identificăm soluții constructive pentru orice necesitate cu un raport perfect de calitate – preț. Implicarea cu responsabilitate a fiecărui angajat în tehnologia de elaborare a proiectelor, duce la servicii ridicate la nivelul așteptărilor clienților. Toate structurile metalice care ies pe poarta fabricii îndeplinesc toate normele aflate în vigoare. Cu alte cuvinte, suntem un colectiv ambițios și devotat gata să îți fie un partener de încredere.

BERD'S DESIGN HOTEL
Automall – cafenea în stil loft
Lisnic Barbershop

REZULTATELE NOASTRE VORBESC DE LA SINE.

0
obiecte finalizate
0
confecții metalice
0
clienți fericiți
0
angajați profisioniști

Beneficiile noastre

Politica noastră în ceea ce privește calitatea este în mod fundamental orientată spre satisfacerea necesităților și așteptărilor clienților, îndeosebi spre cerințele contractuale, performanțe, disponibilitate și preț competitiv.
Garantat
Relațiile noastre cu toți clienții au fost și sunt definite prin transparență și onestitate, ceea ce explică numărul mare de clienți fideli, și proiecte finalizate cu succes.
Rapid
Noi prețuim timpul clienților noștri din acest motiv, la etapa de evaluare a proiectului încercăm să oferim cel mai rapid și exact termen de realizare a lucrărilor.
Calitate
Integrăm în mod constant cele mai noi tehnologii și metode de lucru, ce ne permite sa vă oferim produse și servicii performante, care țin pasul cu cele ale companiilor internaționale de profil.
Accesibil
Politica afacerii noastre este pentru flexibilitate în raport cu clientul, mereu am fost deschiși să oferim cel mai bun preț - calitate pentru fiecare proiect individual.

Iugor Metal
în procesul de lucru

Iugor Metal<br>în procesul de lucru

Clienți și Parteneri

Coș

Comandă