Raft PARIS

Cod produs: R1
3280 MDL 3800 MDL
Lungime: 350
Lățime: 400
Înălțime: 1800


Dimensiuni
Înălțime 1800
Adâncime 350
Lățime 400


PARIS este raftul preferat al clienților noștri pentru 3 aspecte importante. El este compact, universal și foarte mobil. Prin dimensiunile sale compacte PARIS poate fi folosit cu simplitate în încăperi mici și medii pentru a crea un aspect special și confortabil al interiorului. Pentru faptul că ocupă puțin spațiu, poate fi considerat un raft universal și comod de mutat datorită greutății sale relative.

Toate materialele din care a fost confecționat acest raft corespund certifacatului internațional de conformitate a calității. În procesul de asamblare oțelul a fost sudat de către un sudor licențiat și degresat înainte vopsire. Suprafața lemnoasă a raftului este din specia pinurilor, ceea ce înseamnă că este un material sănătos și ecologic pentru sănătate, fiind cunoscute proprietățile de vindecare a copacilor de pin care sunt folosite în medicină în tratarea căilor respiratorii și nu numai. Aceste polițe a raftului sunt șlefuite fin și prelucrate cu ulei special, absolut ecologic care nu conține substanțe chimice dăunătaore la evaporare după aplicare. Peste stratul de ulei eco, se aplică stratul dublu de protecție cu ceară care este deasemenea produs ecologic pentru sănătate.

Toate acestea fac ca raftul PARIS să găsească loc în spațiul tău cel puțin pentru 3 motive: este ecologic, aspect perfect plăcut care are o GARANȚIE PE VIAȚĂ!


Plasează comanda completând spațiile de mai jos: Nume și Telefon, iar consultant de al nostru va reveni cu un apel pentru confirmarea comenzii.

INFORMAȚII GENERALE SESPRE SERVICIUL DE LIVRARE IUGORMETAL

Livrarea este gratuită în cazul comenzilor făcute în sumă mai mare de 400 MDL

Livrarea include raza mun. Chișinău

În cazul comenzilor în sumă mai mică de 400 MDL, livrarea este taxată cu 65 MDL (raza mun. Chișinău)

Deplasarea în afara razei mun. Chișinău este taxată cu 3 lei/km (drumul se calculeaza dus-întors)

    Produse din aceeași categorie

    Clienți și Parteneri

    Coș

    Comandă